15-09-20Sir Wilf Oldham ontvangt Airborne-shirt 2020|2021

De veteranen van de Slag om Arnhem kunnen vanwege het coronavirus niet naar GelreDome afreizen. Daarom brachten wij een bezoek aan de onlangs honderd jaar geworden veteraan Sir Wilf Oldham, mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Waterontharder.com. Sir Wilf ontving in Engeland het allereerste exemplaar van het fonkelnieuwe Airborne-wedstrijdshirt.

Vitesse is Arnhem. En Arnhem is Vitesse. Daarom voelen we ons sterk verbonden met Airborne, de Slag om Arnhem die 76 jaar geleden plaatsvond in onze stad. 

Al sinds 2007 eren we, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse Airborne-wedstrijd. Opdat de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten nooit vergeten worden. Ook dit jaar, thuis tegen Sparta Rotterdam (19 september, 18.45 uur), spelen we in de Airborne-wedstrijd weer in een custom made Airborne-wedstrijdshirt.


image

Ontworpen door supporters

Net als het uitshirt van dit seizoen (‘Wij zin de jonges uut Ernem’) maakt ook het Airborne-shirt van dit jaar uiteraard de verbinding met de stad én is ook dit tricot volledig ontworpen door onze supporters.

In samenwerking met hen en onze official teamwear supplier Nike is er een Airborne-shirt ontwikkeld die de helden van de Slag om Arnhem op gepaste wijze eert. Het shirt heeft de gebruikelijke maroonrode kleur gecombineerd met de gouden logo’s van Vitesse en Nike. In de nek is ‘Never Forget Our Heroes’ samen met een pegasus afgebeeld. Net als bij het uitshirt vind je bovendien een tekst in de banen van het Airborne-shirt: We’ll meet again.
 


Praktische informatie

Het Airborne-wedstrijdshirt is voorafgaand aan het Airborne-duel tegen Sparta Rotterdam zeer beperkt verkrijgbaar in de nieuwe Vitesse Voetbalshop in GelreDome. De winkel is vanaf 16.45 uur geopend. Ben je niet aanwezig zaterdag? Online is het unieke shirt te verkrijgen via https://www.voetbalshop.nl/fanshop/vitesse.html.

Vanaf begin oktober worden deze shirts geleverd. Het Airborne-shirt is verkrijgbaar voor €79,99 (volwassenen) en voor €69,99 (kids). 
Bron: Vitesse / Foto's Vitesse

Terug naar boven