16-09-20Seizoenkaarten oud Vitesse-spelers en sponsor Clean Mat Trucks

Tijdens de seizoenkaartcampagne hebben tientallen oud-spelers, en partner Clean Mat Trucks maar liefst vijftig stuks, seizoenkaarten afgenomen en gedoneerd aan Vitesse Betrokken.

Van Martin Odegaard tot Milot Rashica en van Nemanja Matic tot Igor Gluscevic. Allemaal lieten ze zien nog altijd betrokken te zijn en een warm gevoel te hebben bij de club. Deze seizoenkaarten, 321 in totaal, komen ten goede aan gezinnen en supporters die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn zelf een seizoenkaart te kopen. En natuurlijk komt ook een deel van deze seizoenkaarten ten goede aan de helden van de zorg. Dankzij dit initiatief steunen de oud-Vitessenaren en Clean Mat Trucks zowel de club, Vitesse Betrokken als de maatschappij!

Algemeen directeur Pascal van Wijk: “Deze actie van een groot aantal oud-spelers en partner Clean Mat Trucks toont de ware aard van de club. Betrokken, warm en middenin de maatschappij. Dankzij deze hartverwarmende actie kunnen de mensen die het dubbel en dwars verdienen en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, naar onze thuiswedstrijden komen. Een groots gebaar van onze oud-spelers en partner Clean Mat Trucks!”

De afgelopen periode heeft Vitesse Betrokken, samen met haar samenwerkingspartners, gekeken naar een correcte verdeling van de seizoenkaarten. In samenspraak met de verschillende wijkteams en welzijnsstichtingen in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Renkum, Westervoort, Duiven, Rheden en Zevenaar wordt zorgvuldig bekeken welke gezinnen en supporters met een seizoenkaart worden verrast.

Daarnaast gaan de seizoenkaarten naar de volgende (zorg)instellingen, die zelf intern zorgen voor een juiste verspreiding:

Rijnstate
Pleyade
Driestroom
Siza
De Zonnebloem
MEE Gelderse Poort
Stichting Gaandeweg
Stichting Jaimy
PlanningZorg
ToCare
MVO Solutions
Riverside Coaching
Impact Personeelsdiensten (zorgafdeling)
Bio Vakantieoord
ScalaborBron: Vitesse / Foto's Vitesse

Terug naar boven