Vitesse in de media


Het dilemma van het betaald voetbal: seizoen afmaken of niet?

Als het goed is, komt er dinsdag duidelijkheid over het al dan niet uitspelen van de betaald voetbalcompetities. Maar aan die beslissing zitten veel haken en ogen.
Lees verder 04-04-20

Supportersvereniging Vitesse maakt teststraat voor zorgpersoneel mogelijk

De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden richt een teststraat in, in het supportershome van Supportersvereniging Vitesse bij het GelreDome in Arnhem. Hier kunnen volgende week de eerste zorgprofessionals worden getest op corona. In elke veiligheidsregio worden op dit moment zulke teststraten ingericht, in het kader van het gewijzigde testbeleid voor zorgpersoneel.
Lees verder 03-04-20

‘FOX Sports dreigt miljoenen aan tv-gelden niet uit te keren'

FOX Sports heeft gedreigd de televisiegelden over dit kwartaal niet meer uit te keren, als nu al een totale annulering van de Eredivisie op verzoek van een aantal clubs plaatsvindt, zo verzekert het Eindhovens Dagblad vrijdag. Het regionale dagblad baseert de berichtgeving ‘op meerdere bronnen’ en schrijft dat de televisiezender heeft aangegeven de betalingen per half april te willen bevriezen.
Lees verder 03-04-20

Aanvoerders Eredivisie willen garanties RIVM

De aanvoerders van de Nederlandse Eredivisieclubs willen het seizoen 2019-2020 het liefst per direct beëindigen vanwege het voortwoekerende coronavirus en de grote kans op besmetting.
Lees verder 02-04-20

Vitesse nodigt betrokken partijen huur GelreDome uit voor gesprek

Vitesse heeft de eigenaar en exploitatiemaatschappij van stadion GelreDome uitgenodigd voor een gesprek, om ten tijde van deze uitzonderlijke crisissituatie tot een redelijk oplossing te komen die voor alle partijen draaglijk is.
Lees verder 01-04-20
Laden...
Ik wil meer zien Terug naar boven