Vitesse in de media


Jong Vitesse haalt uit tegen FC Groningen 1-5

Jong Vitesse heeft maandagmiddag de eerste zege in de beloftencompetitie geboekt. Het tweede elftal van de Arnhemse eredivisionist won de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen: 1-5.
Lees verder 19-08-19

Grot en Tannane te gast in supportershome na Vitesse vs PEC Zwolle

Jay-Roy Grot vindt dat de kleuren geel en zwart hem goed staan. Hij heeft natuurlijk ervaring met andere kleuren. Na de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle kwam de Arnhemmer naar het supportershome. En hij was niet de enige: ook Oussama Tannane kwam naar de supporters.
Lees verder 19-08-19

Samenvatting Vitesse - PEC Zwolle

Vitesse voetbalde vrijdag (16 augustus) in het Geldredome tegen PEC Zwolle. Het werd een makkelijke avond voor de Arnhemmers, ze wonnen met 3-0 door goals van Matavz, Karavajev en Linssen. Bekijk hier de samenvatting.
Lees verder 18-08-19

Burgemeester Marcouch: 'Van dienders en stewards blijf je af'

Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem, heeft gereageerd op de ongeregeldheden in het Zwolse uitvak na het duel tussen Vitesse en PEC Zwolle.
Lees verder 18-08-19

Dejan Curovic: star in heaven

Dejan Čurović overleed zondag op 51-jarige leeftijd. Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle werd er uitgebreid stilgestaan bij het verlies van het clubicoon. Familie en oud-teamgenoten waren aanwezig om de Vitessenaar te herdenken. Namens de supporters was er een prachtig spandoek en de minuut stilte en het daaropvolgende applaus was indrukwekkend. Een gedenkwaardig eerbetoon aan onze DJ Superstar.
Lees verder 17-08-19
Laden...
Ik wil meer zien Terug naar boven