Vitesse in de media


Buitink niet meer in beeld bij sc Heerenveen

Voor Vitesse was het geen thema: de Arnhemse club wilde talent Thomas Buitink absoluut niet laten gaan. Maar sc Heerenveen bleef maar melden dat de jonge spits in hun belangstelling stond. De boodschap is eindelijk in het hoge Noorden aangekomen, zo meldt Voetbal International.
Lees verder 14-12-19

'GelreDome gaat overstag: bierprijs verlaagd tijdens wedstrijden'

De kritiek van fans van Vitesse op de bierprijs in GelreDome heeft mogelijk effect gehad. De stadiondirectie wil graag in gesprek met alle betrokken partijen om te onderzoeken of een prijsverlaging tot de mogelijkheden behoort.
Lees verder 14-12-19

Voorbeschouwing FC Twente vs Vitesse, zaterdag 14 december, 20:45 uur

Dit weekend speelt Vitesse de laatste uitwedstrijd van het jaar, de ploeg reist hiervoor met 304 supporters naar Enschede.
Lees verder 14-12-19

Eloy Room: voor even terug in Nederland

Hij won met Vitesse de beker in 2017, vertrok naar PSV en momenteel is Eloy Room actief in de Major League Soccer. De doelman speelt daar weer in het vertrouwde geel-zwart, nu voor Columbus Crew. Ook is Room zeer succesvol met de nationale ploeg van CuraƧao. Nu het seizoen in Amerika ten einde is, verblijft hij weer voor even in Nederland. Alle reden dus om eens bij te praten met de oud-doelman van Vitesse.
Lees verder 13-12-19

Jongensdroom komt uit voor Vroegh bij Vitesse

Vitesse heeft personele problemen op het middenveld in de uitwedstrijd bij FC Twente. Bazoer en Bero zijn geschorst, dat betekent dat er ruimte komt voor Keisuke Honda en Patrick Vroegh op het middenveld.
Lees verder 13-12-19
Laden...
Ik wil meer zien Terug naar boven