06-04-13NAC mist zes spelers tegen Vitesse

NAC reist vandaag zwaar gehavend af naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Vitesse. Bij de ploeg uit Breda zijn zes speĀ­lers niet inzetbaar.

De selectie van NAC dunt met de dag steeds verder uit. Tim Gilis­sen (kuit) en Mark Looms (lies) zijn de laatste slachtoffers. Beiden moeten het duel met Vitesse noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Kenny van der Weg staat vier tot zes weken buiten­spel. Ook Anthony Lurling (buikspier), Anouar Hadouir (voet) en Alex Schalk (voet) zijn vanwege blessures niet inzetbaar.

Gilissen liep zijn blessure afgelo­pen zaterdag op tijdens het duel met FC Twente, terwijl Looms dinsdagavond bij het beloften­team in de rust uit voorzorg ge­wisseld werd. Beide hopen volgen­de week tegen NEC weer inzet­baar te zijn. Door de afwezigheid van Gilissen bestaat het middenveld uit Jordy Buijs, Nemanja Gudelj én Mats Seuntjens. Tegen FC Twente stond Seuntjens vorige week nog noodgedwongen in de punt van de aanval. Die positie zal in Arn­hem ingenomen worden door Rick ten Voorde. De huurling had medio februari in de thuiswed­strijd tegen Heracles voor het laatst een basisplaats.

Verder krijgt achterin Sepp de Roover zijn basisplaats weer te­rug vanwege de blessure van Van der Weg. Janse verhuist van de rechter- naar de linkerkant, waar­door er een plekje vrijkomt voor De Roover.

Opstelling NAC: Ten Rouwelaar; De Roover, Luijckx, Botteghin, Janse; Buijs, Gudelj, Seuntjens; Hooi, Ten Voorde, Verbeek.


Bron: Gelderlander / Foto's SV

Terug naar boven