Vitesse in de media


Voorbeschouwing FC Groningen vs Vitesse met Slutskiy en Pasveer

Vitesse speelt zaterdag 18 mei haar eerste wedstrijd in de play-offs voor Europees voetbal tegen FC Groningen. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en doelman Remko Pasveer vooruit op het duel.
Lees verder 17-05-19

Voorbeschouwing Jong Vitesse vs GVVV

Hoewel het Eredivisie-seizoen voor het Arnhemse vlaggenschip er op zit staat er voor Jong Vitesse nog een tweetal krachtmetingen op het programma. Aanstaande zaterdag neemt Jong Vitesse het in eigen huis op tegen GVVV, een van de directe concurrenten. Vitesse TV blikt samen met trainer Joseph Oosting en verdediger Younes Zakir vooruit op het duel.
Lees verder 17-05-19

Vitesse wint de play-offs? 'Dat is te arrogant, de kans is 50 procent'

Het seizoen van Vitesse was er één met ups en downs. Maar eigenlijk begint het voetbalseizoen voor de Arnhemmers nu pas echt. Het Europees voetbal moet veilig gesteld worden en zaterdag staat de eerste wedstrijd in de play-offs te wachten bij FC Groningen.
Lees verder 17-05-19

Steun Vitesse in de PO's: ga mee naar Groningen!

Zaterdag aanstaande wordt de eerste wedstrijd in de halve finales van de Europese Play Offs gespeeld. Vitesse speelt om 20.45 uur uit tegen FC Groningen> Ga mee naar Groningen om Vitesse te helpen aan een overwinning.
Lees verder 16-05-19

Vitesse met zege play-offs in

Vitesse heeft de laatste speelronde winnend afgesloten. Een 1-3 zege op VVV-Venlo zorgde ervoor dat de Arnhemmers op de vijfde plek op de ranglijst eindigden. Vyacheslav Karavaev, Martin Odegaard en Matus Bero waren verantwoordelijk voor de Arnhemse treffer. Peter van Ooijen mocht het Venlose doelpunt op zijn naam schrijven.
Lees verder 15-05-19
Laden...
Ik wil meer zien Terug naar boven